De Grazende Slak

De Grazende Slak - makerij der dingen

Wit wit wit

Dit is een serie originele illustraties, speciaal gemaakt bij een gedichtenbundel van Willem Fonteijn, uitgegeven in 2001 en getiteld wit wit wit. Het zijn alle zwart/wit pentekeningen behalve de wit wit wit illustratie (gemaakt met Freehand) en de omslag tekening in kleur.

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Emile 8 december 2018

    Jij hebt in het verleden heel mooie kerstkaarten gestuurd. Ik herinner me onder meer een oog.
    Als je die nog hebt, zou ik die hier zeker nog aan toevoegen.

    • Eloy Hensen 9 december 2018 — Berichtauteur

      Ik heb nog een hele bult aan werk liggen, maar ik heb niet alles goed gedocumenteerd. Dat is niet mijn kracht. Ik heb veel origineel materiaal bewaard, maar over de kaarten heb ik mijn twijfels. Kan me niet herinneren dat ik die nog ergens heb liggen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De Grazende Slak

Thema door Anders Norén