De Grazende Slak

De Grazende Slak - makerij der dingen

lasersnijden

Een aantal voorbeelden van Lasergesneden en gegraveerde prototypen en geschenken. Gemaakt met de eigenbouw FabKit CO2 lasercutter van Fabcreator en Laserweb4 en Lightburn software. De meeste materialen, behalve metaal, kunnen met de laser bewerkt worden.

Verder Bericht

4 Reacties

 1. Emile 8 december 2018

  Jij hebt al heel wat prachtige dingen op je site staan. Ik vind vooral omslag 1 heel geslaagd.
  Maar wat heb jij met Erasmus; dronk die graag ook veel koffie ?

  • Eloy Hensen 9 december 2018 — Berichtauteur

   Erasmus was voor mij vooral een proef of je een oude gravure kunt lasergraveren. Het kan dus. De grofheid van de oude gravure is redelijk goed teruggekomen in dit op MDF gegraveerde beeld. Is ook een kwestie van experimenteren met instellingen.

 2. Karina van Haarlem-van der Veen 17 januari 2024

  Hoi Eloy, graag wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie kandelaar die ik van je kreeg bij mijn afscheid van het Cathrien! Eenvoudig maar in zijn eenvoud zo mooi en past overal. Hij heeft een ereplaatsje gekregen en er staat vrijwel dagelijks een lichtje te branden. Een mooie herinnering. Veel succes gewenst bij het ontwerpen en maken van nieuwe kunstvoorwerpen. Hartelijke groet, Karina

  • Eloy Hensen 19 januari 2024 — Berichtauteur

   Hoi Karina,
   Fijn om te lezen. Het ontwerpen, maken en weggeven van werk is iets waar ik plezier aan beleef én is mijn manier om waardering uit te spreken naar anderen. Ik gun iedereen ook een fijne beleving van de tijd die vrij komt en vervolgens vrij invulbaar is.
   Groetjes,
   Eloy

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2024 De Grazende Slak

Thema door Anders Norén